Opret konto Glemt password?

Vi søger nye Forever Business Owners

At arbejde med Forever har forandret vores liv. Nu vil vi hjælpe andre, som ønsker en forandring.

Læs mere
 
Welcome on myaloe.dk!   
 
My name is Marta, I am an Independent Forever Business Owner.

AUGUST 2016: SHAKE CHALLENGE

I am looking for 8 people to make a change in their daily life for a better, healthier you.
All you have to do is swap your breakfast and lunch (make meals on the go much easier) for Forever Ultra for 7 days!!!
The shakes come in a choice of chocolate or vanilla flavour. I love both...
This will cost you a one off payment of only 218 kr.
Order online or via phone 42 37 01 67.

This is my danish web&shop, for other countries (also in different languages) please visit my international page: fitme.flp.com
 
Velkommen på myaloe.dk!
 
Jeg hedder Marta og er Independent Forever Business Owner. Her på min dansk side, kan du købe herlige produkter, læse om muligheden med at starte en egen virksomhed i en populær branche og komme i kontakt med mig for at få en produktpræsentation.
 
Det mest kendte produkt af dem, du kan købe hos mig, er Forever Gel Original – en herlig Aloe vera-drik, som både findes som naturel og med frisk frugtsmag. I sortimentet er der også mange andre kosttilskud, hudpleje for alle hudtyper og en herlig makeup, som prikken over i'et. Produkterne er baserede på økologisk dyrkede Aloe vera, og grundtanken er enkel: Vis omtanke for din krop, indefra og ud!
 
Når du handler hos mig, får du, ud over produkter af høj kvalitet og 90 dages Kundetilfredshedsgaranti, også en personlig service, som er ud over det sædvanlige!
 
Det er nemt at købe Forever-produkter her i min webshop. Opret din konto her http://myaloe.dk/da/customer/register/ for at se priserne og bestil.
 
Aktuelt tilbud: 
  • Ved køb C9 vægttab kicktstart program GRATIS 2 x InBody kropsanalyse og 1 time konsultation kost og træningsplan 
    (du sparer 1149,- kr.!)
  • Rabatkort 5% fra din betaling til næste køb.
  • Shake challenge: august 2016.
     

Bestil her på siden eller tlf. 42 37 01 67.

Du er meget velkommen til at kontakte mig!

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer af høj kvalitet giver produkter af høj kvalitet. Julio fortæller om Forevers Aloe vera og plantage.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sund – mor, far, 2 børn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det helt enkelt uforskammet godt. De udstråler en følelse af at være på rette tid og sted i deres tilværelse, de ser lykkelige og utroligt sunde ud. Gad vide hvad det kan skyldes?

Fitness – the movie

Her møder vi det fremgangsrige par, som kan leve deres liv, præcis som de selv vil - og gør det. Begge er meget interesseret i fitness, og ikke kun træning: de vil også spise rigtigt, og de prioriterer at tage hånd om sig selv. Hvor heldigt at de har så gode produkter ved hånden…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den her følger vi to herlige twentysomethings i deres hverdag. Måske er de venner, måske noget mere - vi overlader det til betragteren at foretage den tolkning. Helt sikkert er i hvert fald, at de vælger deres daglige produkter med omsorg.